smulpaj med päron och musli serverad på tallrikar med kaffe

Frukost smulpaj med päron och müsli. Yum!

Ingredienser:

    Ingredienser:
  • 2 st päron
  • 1 dl Krispig Müsli Mandel Hasselnöt
  • 0.5 dl flytande honung
  • flingsalt
  • 1.5 dl grekisk yoghurt
  • 1 tsk vaniljpulver
  • 1 tsk kallpressad rapsolja

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 200°C. Fyll en ugnsfastform med päronen.
  2. Blanda müsli, honung, kallpressad rapsolja och en nypa flingsalt.
  3. Skala och tärna päronen. Täck päronen med ”smuldegen” och baka gyllene.
  4. Blanda under tiden yoghurt och vaniljpulver. Förvara i kyl fram till servering.
  5. Servera smulpajen direkt från ugnen tillsammans med vaniljyoghurten. Njut!
 Fråga oss